Ansiktsbehandling på LIFE idag.

God morgon allihopa! Fredag imon, skönt!

Idag ska jag på ansiktsbehandling som jag skrev igår. Jag var på en ansiktsbehandling i januari som jag fick i julklapp av mamma, men det var en enklare, mer spa-massage behandling av ansiktet. Denna gången ska jag till LIFE och få en riktigt djuprengörande behandling. Dem klämmer porer osv, ni får veta mer utförligt hur dem gör när jag har vart på behandlingen.

Jag kommer även att få ett  s k hudschema och köpa rätt produkter till mitt ansikte, då vet dem precis vad jag behöver till min känsliga hy. Dem använder produkter från Dermanord som jag ska testa till mig. Det är stor skillnad på sådana produkter jämfört med såna man köper i vanliga affärer, som t e x Nivea.



P.s Ingen träningsvärk idag än, det brukar bli värre från dag till dag efteråt. Passet var visserligen mer ett konditionspass igår, men vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Först och främst så vill jag tacka för en bra blogg :) Är du mode och shopping intresserad? Glöm inte och titta in i min Bloggbutik http://jessiesjoqvist.blogg.se/ där jag säljer allt ifrån märkeskläder och skor till mobiler och heminredning.



Just nu har jag även en tävling där du kan vinna ett presentkort på Nelly värde 500:- Delta gärna :) Det är Gratis såklart!



Ha det så bra!



Hälsningar Jessica

2010-02-11 @ 12:10:25
URL: http://jessiesjoqvist.blogg.se/
Postat av: Tess

Hej! Nu har jag valt ut 5 finalister till Veckans blogg, kolla in för att se om du kom med och rösta på din favorit :)



http://killmee.blogg.se/category/pagaende.html

2010-02-11 @ 12:34:24
URL: http://killmee.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0